Καλωσήλθατε

Το «Κolios sea-side apartments»  διαθέτει προς εκοινίαση ένα οικογνειακό διαμέρισμα δύο δωματίων και studios που βρίσκονται ακριβώς μπροστά στην παραλία Κολιός και σε απόσταστη 5,5 χιλιόμετρα από τη χώρα της Σκιάθου και 6 χιλιομετρα από τις Κουκουναριές. Αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για οικογενειακές και ήσυχες διακοπές για επισκέπτες που θέλουν να απολαμβάνουν τη θάλασσα όλες τις ώρες της ημέρας.

Από τα μπαλκόνια του συγκροτήματος απολαμβάνετε την εξαίσια θέα στη θάλασσα, ενώ στο ταβερνάκι της παραλίας μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα γεύματα.

Tα στούντιο και το διαμέρισμα ΜΟΛΙΣ ανακαινίστηκαν (Ιούνιος 2014)! Παρακαλούμε ζητήστε μας με e mail τις νέες φωτογραφίες καθώς αντιμετωπίζουμε προσωρινό πρόβλημα με το site!

Αν δεν διαθέτετε αυτοκίνητο, η στάση του λεωφορείου βρίσκεται ακριβώς απέναντι και  μπορεί να σας εξυπηρετήσει στις μετακινήσεις σας, ενώ ταβέρνες και μάρκετ υπάρχουν σε κοντινή απόσταση.

.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τις πολυτελείς παραθαλάσσιες βίλες Kleopatra Villas πατήστε εδώ

.

Το διαμέρισμα και τα studios είναι επίσης διαθέσιμα προς πώληση. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.